Hopp til innholdet

Støtteapparatet

Paraidretten trenger å synliggjøre flere rollemodeller og folkehelter. Støtteapparatet til VI er personer med en lidenskapelig interesse for å skape varig endring, bedre levekår og fullverdig integrasjon for funksjonshemmede.

Stiftelsen VI er noe av det viktigste som har skjedd paraidretten på mange år. Per i dag finnes det ikke noen god helhetlig satsing som favner alle.

Knut Nystad

Knut Nystad

Knut har jobbet som smøresjef for langrennslaget i perioden 2006-2018, og som prosjektleder og deltaker i FoU Prosjekt for Olympiatoppen siden 2006.  Idrett har alltid vært en stor del av hans liv gjennom ulike roller, og vært med på å forme og definere han. Knut har en bror med Lowe-syndrom som sitter i rullestol og har selv opplevd hvor utfordrende det kan være for funksjonshemmede å delta i idrettsaktiviteter. Egne opplevelser er en stor motivasjonsfaktor for å være med å skape endring!

Jannicke Sand Aspen

Jannicke Sand Aspen

Jannicke har arbeidet i Norges Idrettsforbund som prosjektleder. De siste 10 årene har hun hatt ansvaret for Team Paralympics. Dette arbeidet har ligget hennes hjerte nærmest og derfor er hun entusiastisk til å kunne videreutvikle paraidretten gjennom Stiftelsen VI. I tillegg har Jannicke alltid hatt stort engasjement som støttekontakt og avlasterhjem.