Hopp til innholdet

Presse

Her kan du lese saker fra media hvor Stiftelsen VI er omtalt, og laste ned materiell til bruk i pressen.

Stiftelsen VI i media

Skjermbilde fraAftenposten

Aftenposten

–Jeg har drevet med toppidrett i mange år og vet hva som kreves, ikke minst av støtteapparat rundt. Vi skal jobbe med å gi funksjonshemmede de samme mulighetene som funksjonsfriske har i dag, sier Bjørgen.

Les artikkel
Skjermbilde fraDagbladet

Dagbladet

Bjørgen og Johaug fronter stiftelse for funksjonshemmede. Stiftelsen VI skal skape en bevegelse for 605.000 funksjonshemmede i Norge.

Les artikkel
Skjermbilde fraNRK

NRK

–Vi stusset over at de prestasjonene som parautøverne sto for var atskillig mindre synlige og ble til gjennom atskillig dårligere forutsetninger. Det var noe vi allerede den gangen bestemte oss for at vi skulle gjøre noe med, fortsatte Øyvind Eriksen, konsernsjef i Aker.

Les artikkel
Skjermbilde fraTidenes Krav

Tidenes Krav

Milliondryss fra Røkke vil gi Ulset & co helt andre rammebetingelser

Les artikkel
Skjermbilde fraFramtid i Nord

Framtid i Nord

Næringslivstopper og idrettsprofiler, med blant andre Marit Bjørgen og Therese Johaug i spissen, går sammen om stiftelsen «VI» for funksjonshemmede.

Les artikkel
Skjermbilde fraVG

VG

605.000 nordmenn er funksjonshemmede. Her er det åpenbare samfunnsutfordringer, knyttet til blant annet livskvalitet, psykisk helse, mestringstro og ensomhet, og det er hevet over tvil at idrett kan spille en positiv rolle.

Les artikkel
Skjermbilde fraDagbladet

Dagbladet

Dette er et mulig tidsskille. Den nye stiftelsen «VI» skal bli en tung samfunnsaktør med utgangspunkt i troen på at sosial lek er en hjelp til en greiere hverdag for alle. Stiftelsens økonomi og kunnskapsoppbygging er ment å dra ned samfunnsmessige forskjeller.

Les artikkel